Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2014 22:34 - Заснеха Четвъртия конник от Апокалипсиса в Египет? (ВИДЕО)
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 5606 Коментари: 4 Гласове:
45

Последна промяна: 25.11.2014 22:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Заснеха Четвъртия конник от Апокалипсиса в Египет? (ВИДЕО)

Екипът на американската телевизия MSNBC, отразяващ събитията на египетския площад "Тахрир", се e натъкнал на смразяващо кръвта знамение - конник от Апокалипсиса. Уникалните кадри на неоновия ездач, възседнал пламтящ кон, носещ се над хората, обиколиха света, пораждайки най-разнопосочни коментари, съобщава електронното издание Знание.Привидението се появява зад тълпата, хвърляща камъни срещу органите на реда в Кайро. Минава в лек тръс и след няколко метра се издига във въздуха и се разтваря в него.

Тв репортерите, командировани в една от най-горещите точки на света, били изумени, когато зърнали уловеното на лентата. Те няколко пъти са преглеждали кадрите, но няма грешка - призракът стои там.

Появата на огнения ездач съвпадна с момента, когато мародери влязоха в музея на Кайро и оскверниха мумии на няколко хиляди години. Според една от версиите това е фараон, слязъл от Небесното царство, чийто покой е бил нарушен. Религиозни водачи обаче са на мнение, че конникът е знамение за Апокалипсиса.

В Откровението от свети Йоан се посочва период, известен като Голямата скръб - Сатанинския гняв. Той започва с разбиването от Агнеца на седемте печата, с които е запечатана тайнствена книга:

"И видях в десницата на Оногова, Който седеше на престола, книга, написана отвътре и отвън, запечатана със седем печата.

И видях силен Ангел, който викаше с висок глас: кой е достоен да разгърне книгата и да снеме печатите й?", пише в глава на Откровение на Свети Иоан Богослов.

1. И видях, когато Агнецът сне един отседемте печата, и чух едно от четирите животни да говори като с глас на гръмотевица: дойди и гледай!

2. И видях, и ето бял кон, и на него ездач с лък; и даден му бе венец, и той излезе като победител, за да победи.

3. А когато сне втория печат, чух второто животно да говори: дойди и гледай!

4. И излезе друг кон, риж; и на ездача му бе дадено да отнеме мира от земята, та човеците един други да се убиват; и даден му бе голям меч.

5. А когато сне третия печат, чух третото животно да говори: дойди и гледай! И видях, ето вран кон, и върху него ездач с къпони в ръка.

6. И чух глас среди четирите животни, който говореше: хиникс жито за динарий, и три хиникса ечемик за динарий; ала дървеното масло и виното да не повредиш.

7. А когато сне четвъртия печат, чух гласа на четвъртото животно да говори: дойди и гледай!

8. И видях, и ето сив кон, и върху негоездач, чието име беше смърт; и адът следваше подире му; и им се даде власт над четвъртата част на земята - да умъртвяват с меч и глад, с мор и със земни зверове." Откровение на Свети Иоана Богослова, глава Шеста.

Кадрите, които обиколиха света на пожар, предизвикаха истинска политическа и религиозна дискусия. Коментарите са най-разнопосочни, от фалшификация до декларации от сорта "Църквата все още държи здраво своето стадо и не пуска в кошарата Антихриста". Някои привеждат и икономически доказателства като поскъпването на пшеницата със 114%, което стои в основа на гладната революция в Африка.

Финалът на глава шеста завършва с разбиването на шестия печат и не е особено оптимистичен:

"И видях, когато сне шестия печат, и ето,стана голям трус, и слънцето стана черно като струнено вретище, и месечината стана като кръв;

13. звездите пък небесни паднаха на земята, както смоковница, разлюляна от силен вятър, хвърля незрелите си смокини;

14. и небето се дръпна и се нави като свитък, и всяка планина и остров се отместиха от местата си;

15. и земни царе, и велможи, и богати, и хилядоначалници, и силни, и всеки роб и свободник се скриха в пещери и планински скали,

16. казвайки на планините и на скалите: паднете върху нас и скрийте ни от лицето на Оногова, Който седи на престола, и от гнева на Агнеца, защото дойде великият ден на гнева Му, и кой може устоя?".

Въпросите са повече от отговорите: дали кадрите са истински или става дума за фалшификация, дали това е конник от Апокалипсиса, дали е четвъртият или първият, защо се появява в Египет и т.н. Вероятно записите ща бъдат детайлно изследвани и тогава ще може да се каже нещо повече и по-категорично.

Линк за клипчето:
www.youtube.com/watch

http://www.hristiqni.com/onlain/propovedi/2064-zasneha-chetvartiya-konnik-ot-apokalipsisa-v-egipet-video




Гласувай:
49



1. lightsaber123 - Отражение
26.11.2014 07:26
върху обектива на камерата. Това е стар клип вече е говорено за него. :-)
цитирай
2. freeoldmen - Пак греда, сестро...
26.11.2014 09:31
"Конникът" ти се движи заедно с движението на камерата,
това показва, че е обикновена рефлексия, отражение в обектива...

Що обръщате внимание на тези религиозни измишльотини,
не ви отива на висшия светъл статус.
цитирай
3. asthfghl - Уф,
26.11.2014 11:56
Как пък ви не писна да придавате на такива елементарни глупотевини сензационен характер!?
цитирай
4. bojinkata - Наистина - пълна глупост!!!
26.11.2014 19:37
Наистина - пълна глупост!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 839262
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031