Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2014 06:48 - Ако не беше Русия...
Автор: larryone Категория: Политика   
Прочетен: 11608 Коментари: 44 Гласове:
14

Последна промяна: 22.09.2014 05:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


    "Ако не беше Русия, ние сега още щяхме да тънем в мрака на турското робство. Тук щеше да се говори на турски и вместо българските народни песни, щяхме да слушаме маанета", каза Сидеров на митинг на АТАКА в Русе.

    В събитието участваха и Академичния ансамбъл за песни и танци на Министерството на вътрешните работи на Русия и народният артист на СССР Йосиф Кобзон.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Ако не беше безочие, щеше да е майтап:  Антисемита Сидеров се целува с евреина и баща на Руската мафия Йосиф Кобзон. На всичкото отгоре, на заден план се вижда плакат с надпис "Бог с нами", представляващо агитация на чужд език, та се питам: прокуратурата ще му потърси ли съдебна отговорност или руския се води втори майчин за българите?!

   Не би било зле, Сидеров да си припомни действията на на Русия по време на Цариградската конференция, Съединението и последвалите го събития, както и ролята на Русия за избухване на Междусъюзническата война. Нали е начетен и колекционира само първи издания...

   Демонстрацията на ментални уврждания, не свършва дотук. Лидерът на АТАКА заяви,  че държавата трябва да се върне в индустрията. "От дистанцията на времето мога да кажа ясно – ние сбъркахме, ние хванахме грешния път, ние изхвърлихме с мръсната вода и бебето, защото социализмът имаше много добри черти. И трябва да ги възстановим – трябва да възстановим здравната система, образователната система, индустрията. Това е възможно".


    Добре звучи, но за съжаление е неприложимо. Нито вече съществува СИВ, където да си пробутваме "по братски" боклуците, нито остана някой, който да работи, нито соц. капиталистите ще допуснат подобно развитие на нещата.

    Сидеров добре схваща това и знае, че подобни изказвания не го ангажират с нищо. От друга страна обаче, те звучат като музика за ушите на икономически "смачканите" избиратели, готови да се хванат и за сламка само и само, малко да се подобри живота им....

    Затова сипе тъпи обещания, говори носталгично за "хубавия социализъм", сънува хиляда левови минимални заплати и пенсии и се целува с Кобзон. Зер работодателят му е ясен.




Гласувай:
24



1. batogo - !!!:))) Поздрав!
21.09.2014 08:52
Това е истината... Когато народът е прост, лъжата става истина, защото съблазнява, а лъжците стават водачи и се добират до властта, за да мачкат садистично същия този прост народ, който ги е овластил отново, без да е помъдрял...
цитирай
2. aboychev - НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ КАТО СИДЕРОВ
21.09.2014 08:56
СА ВИСОКО ПЛАТЕНИ У НАС
С ПАРИТЕ ОТ НАЙ-СКЪПИТЕ НЕФТ И ГАЗ
КОИТО РУСИЯ ПРОДАВА САМО НА НАС
цитирай
3. vmir - Само се чудя плащане от руското МВР на музиката на българското политическо мероприятие
21.09.2014 09:31
какво е предвидено да демонстрира, за да разбера какво освен баналните агенти ще ни бъде пробутано в най-близко бъдеще...
цитирай
4. freeoldmen - Този път се изказахте неподготвен.
21.09.2014 09:49
"С нами Богъ! Разумейте язицьи и покоряйтеся, яко с Нами Бог!" (тържествена песен на Исаийа)

В превод от старобългарски: Бог е с нас, разберете го друговерци (езичници) и се покорете, защото Бог е с нас.

Изписването на този стих върху бойни знамена и оръжие в православния свят изразява византийската идея за проекция на Небесното царство на земята. Византийската войска е влизала в бой с молитвената песен "Спаси Господи люди твоя и благослови..." След падането на Константинопол руската национална доктрина се формулира като Москва-третият Рим и пазителка на православието. Оттам стихът се налага в руската военна символика. Изобразяването му върху българските саби и кортици следва тази традиция."

Та който не знае майчиния си език не е нужно да го агитират на чужд.
цитирай
5. vencivaleri1951 - Докторе,
21.09.2014 10:07
Сидеров говори по този начин защото болшинството българи искат да чуят това. Тоест бълтарите в по голямата си част имат родова памет, че Русия е близка нам страна. Така са смятали и по голямата част от възрожденците ни. В различни периоди различвите управници/ и руски и български/ са имали различни интереси.
Народът ни като цяло/изключвам военачалници и "Цар Освободител" като цяло таи почит към народа на Русия, а не към правителите и. Народът на Русия ни е нарекъл "братушки"/защото сме им дали Бог и писмо/ а не аристокрацията им.
Иначе каквото и да бъде изписано Русия ни даде Санстефанския договор, Западът Бепринския. СССР обяви война през 44та на България, премина със сериозна армия през нас гонейки немците, но освен ограничен брой криминални действия/по голяма част наказани/ никакви военни последствия България не преживява от тази "война" Западът обаче безсмислено изби хиляди и сериозно разруши столицата ни. Руснаците възпират англоговорящите та Сафия да не последва Дрезден например. Точно руснаците запазват при мирните преговори целостта на България след ВСВ. Знае се какво ни готвеха англичани, Французи, гърци... Много българи са живяли и на Изток и на Запад и знаят какво отношение към нас имаха руснаците, западняците. Лично аз съм се чувствал в СССР почти като в къщи и съм усещал високомерие и чувство на превъзходство на френски колеги по време на срециализацията ми. Подобно отношение имат дори и ефтините момичета дошли да изкарат някой франк.
У нас Сидеров си прави кампанията "любейки" Русия и тя донякъде му е успешна. Той е правил кампания и "любейки" САЩ, но не му се получи. На Запад също правят предизборни кампании. Нали знаеш какво обещават на електората си западняците спрямо българи и румънци. И това е така защото избирателите искат да чуят това.
Единствената партия у нас която винаги прави антируска кампания бе СДС и производните и. До голяма част незавидното положение на седесарите е имино зарад това.
Който подценява народа си бърка . Не го прави
цитирай
6. batogo - !!!:)))
21.09.2014 10:33
А ти, стари, зависими човече, защо не можеш да схванеш противоречието в собствените си думи?! Какво ме грее мен като българин руската военна символика и що за българин си ти, след като не те вълнува българската символика, а руската, при това военна символика.?! И що за същество си ти, да ми говориш, че руския е майчин език на българите, а руската национална доктрина, която ползва православието за параван на имперските си интереси трябва да приемаме като роби, включени в московския трети Рим?!?!?! :)))))))))
цитирай
7. freeoldmen - 6. batogo
21.09.2014 11:42
Правеше впечатление на разумен мъж, ама чак да не знаеш, какъв език е църковнославянския... хайде, виж тези снимки, ако не знаеш какви са, потърси информация:

http://www.skat.bg/private/images/news/6029.jpg

Сигурно и войник не си ходил, ама ще те светна, че следващото знаме е бойният флаг на Българската армия:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3e/War_flag_of_Bulgaria.svg/768px-War_flag_of_Bulgaria.svg.png

цитирай
8. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
21.09.2014 12:38

Сидеров изтрещя напълно. Ако знаеше колко привърженици изгуби заради целувките си с путинофили и турци, едва ли щеше да се хаби за предизборна кампания.

Сега вече става само за присмех.

цитирай
9. nkf - vencivaleri1951 е изключително ...
21.09.2014 12:51
vencivaleri1951 е изключително погнусяващ лъжец и демагог, като всеки комунист - ментален руснак. Мислех да не коментирам статията, защото отразява очевидното - "Атака" е една руска, крайно лява партия, която няма нищо общо с българските интереси, и чиито лидери отдавна трябваше да бъдат с повдигнати обвинения за откровени престъпления, включително по глава първа от НК. Обаче, при флагрантно наглия коментар на индивида 1951, няма как да се замълчи. Другарю 1951, мнозинството (а не болшинството, научете български най-после) Българи псуват Сидеров, дори и да го видят на картинка. За това, че мнозинството Българи не само не слушат сидеров, ами изобщо не им дреме за идиотската му пропаганда е показателно това, че на евроизборите сидерчук получи нищожен процент гласове и не можа да вкара и един евродепутат, сега ще е същото. Тези, които дават ухо на абсолютно малоумната му пропаганда са престарели комунисти, и шепа абсолютни лузъри и дебили. 2. Българите с родова памет, помнят и тачат първом собствените си предци и второ възрожденците и националните ни герои, които в абсолютносто си мнозинство НЕ СА ИСКАЛИ И ДА ЧУЯТ ЗА РУСИЯ. Нужно ли е да се повтаря отношението на Захари, Левски, Стамболов, Ботев, Раковски, Стамболов, че даже и на Вазов към русията ви? Точно възрожденците ни са били СРЕЩУ русия, защото са били български националисти и родолюбци, а не рубладжии и руски лакеи, целящи само и единствено унищожаването на България. 3. русия не ни е близка страна, в никакъв случай. Манталитета на Българина е коренно различен от този на впиянчения крепостник известен като руснак. Явно и хабер си нямаш от народопсихологията българска. Абсолютна лъжа е да се твърди, че масовия Българин таи някаква "почит" към русия. Като изключим разните комунисти и платени лакеи като сидеров, масово Българина или нем у дреме изобщо за русията ви или има по-скоро негативно отношение към нея. Време е да си сверите часовниците и да излезете от измисления свят на поместното русофилство.
цитирай
10. nkf - продължение: 4 Вярно е, че сме дали и ...
21.09.2014 13:06
продължение: 4 Вярно е, че сме дали и букви и вяра на дивите азиатци, известни и като руснаци, но същите тези неблагодарници твърдят, че Кирил и Методи са гърци, а че вярата са взели директно от ИРИ. Същите тези "братушки" сътвориха макендонската нация и македонския език. Голяма благодарност и уважение, няма що. Ама така е с братушковщината. 5. русия никакъв Санстефански договор не е давала, защото този договор осигурява безсрочна окупация на България от страна на русия, и нищо повече. русия предварително е договорила в Райщад, че НЯМА ДА ПРАВИ ГОЛЯМА СЛАВЯНСКА ДЪРЖАВА НА БАЛКАНИТЕ. Сан Стефано е прах в очите на Българите и нищо повече. Да не говорим, че "освободителите" първи захапват българска земя - Добруджа, давайки я на Романия. Кой, моля, даде цялото Поморавие на сърбия? Кой започна да подготвя Македония за сръбска бановина още през 1881 г? - Точно така, досети се, русия, а не вечно виновния Запад (каквото и да значи това определение). 6. през 1944 г. русия обяви война на България и нахлу на наша територия с военни сили, това по всички правила на международното право се нарича военна агресия и окупация. Под ръководството на русия са избити над 200.000 Българи за преиода от 1944 г. до 1989 г., а русия подлага на свиреп икономически грабеж България, продължаващ и до сега. 7. сталин настоява пред англо-американците бомбардировките над София да бъдат засилени. 8. сталин предлга на Турция цяла бургаска област, плюс части от други български области. Западът, в лицето на Германия и др., категорично се обявява срещу подобни действия. 9. руснаците не запазват териториалната цялост на България след ВСВ - откъсват отново Македония, Беломорието, Поморавието, подготвят отделянето на Пиринския край. На тов али викаш запазване на териториалната цялост? Наистина смао един абсолютен предател и антибългарин може да бъде толкова цинично нагъл. Ама какво се учудвам. Знаем много добре какво е просташкото, цинично и нагло отношение на рсунаците към нас Българите.
цитирай
11. planinitenabulgaria - Нищо лично!
21.09.2014 13:12
Прониквам в блога за да търся блогови проститути. Те най-лесно се хващат по коментариите им. До този момент не се е появил бюлюкбащията им. Покри се някъде.
Нищо лично!
цитирай
12. nkf - продължение: За отношението на ...
21.09.2014 13:19
продължение: За отношението на руснака към Българите говори красноречиво факта, че живеещи тук по 40-50 години руснаци говорят по-зле български и от комлушките, необразовани цигани. Да не говорим, че нагло си налагт собствения език тук и имат безкрайни претенции. Аз от Западняк, хеле пък от американец подобен цинизъм и простащина не съм видял - напротив. Ако теб са те гледали високомерно, то причинат е изцяло в теб - на нищожествата няма как да не се гледа високомерно. Ама тези ти лъжи няма как да минат, защото сега милиони Българи пътуват в Западна Европа и САЩ и знаят з акакво иде реч. Митовете за "братушката" и "лошия Запад", могат да минат в кварталния пенсионерски клуб на "Б"СП или пред дечица със синдром на Даун. И няма какво да с еопитваш да оспорваш - аз познавам холандци, англичани, и американци - лично, и знам за какво иде реч. 9. Червено изкопаемо, да говориш за СДС, претендирайки, че казваш истината е все едно дявола да тълкува добросъвестно Евангелието. СДС отиде в небитието, защото: 1. не извърши декомунизация и лустрация; не осъди ни един комунист, особено от кликата около престъпника жан виденов; не отстрани и ненаказа корумпираните лица от елита си; Защото Вашият човек иван костов (именно вашият, а не на някой друг) хариза Нефтозавода на русия и в последствие разцепи СДС, докарвайки го до колапс; защото същия се изгаври с надеждите и желанията на милиони български антикомунисти; защото Вие, вашата партия и КГБ, спретнахте "операция цар" и т.н. и т.н. Никаква имагинерна "любов" на Българите към русията ви, не е погребала СДС. И сега вече СДСможе да го няма, но ИМА ГЕРБ и тоя път няма да ви се отдаде дасвалите Б.Б. с преврат, по поръчение на москва. Загробващият българия "южен поток" е вече в кошчето, нека само мине 5.10.2014 г. А, и ще намалеят значително руските парички за антибългарите русофили. Доста ще ви боли, но това е съдбата ви, помияри.
цитирай
13. vencivaleri1951 - НКФ е много сърдит и от там живеещ в собствен свят
21.09.2014 13:29
[quote=nkf]vencivaleri1951 е из

Раковски и Левски са недолюбвали Русия...но Защо? Защото в освободителния си поход на Балканите не минава през България. Знаем къде са Раковски и Левски по това време, знаем пречупените надежда на двамата от това обстоятелство. На много българи се струва несправедливо руснаците да ни "подминат" понеже не вярват, че Русия е слаба в този момент и срещу нея е Западът. Тя губи и кримската война независимо , че Крим и остава.
Колкото до Вазов...НКФ "отвори" очите на дядо Йоцо.... а " пустите клисурци" станали тексасци според кавърверсията на Чинтулов:)

За Сидеров:
И аз се смея на изцепките му, но не преиначавай думите ми чистофайнико. Казах, че играе на струната на русофилството на българина в стремежа си да влезне за пореден път в парламента. Казах , че по подобен начин заиграваше и с "обич" към янките, но се усети , че не му се случиха нещата и обърна палачинката. Факт е че три пъти поред е в парламевта, а и не малка е вероятността да влезе и четвърти. Впрочем и Борисов /малко по интелегентно и завоалирано играе на "руската струна" с избирателите си. Ще си спестя цитати, защото няма да ми стигне мястото:) За какво го прави този ненадминат популист и артист сред политиците? Ами зарад гласовете на електората, не задруго. Ако българският гласоподавател имаше твоите настроения то Иван Костов още щеше да е премиер. Той има качества за такъв, но русофобията му/породена , че за далавера го изгониха от летателното училище в СССР./ му изяде главата.

Сега нещо за теб и подобните ти пипнипишковци.
Комплексирани сте, защото освен злоба и омраза на нищо друго не сте способни.
Оправете си двора първо/С Очите си видях как "Кара дере" изхвърли по пътя за Слънчев Бряг матраци, памперси, строителни материали... и блокира стотици коли за часове./, пък тогава говорете за по сериозни неща.
Твърдението ми че българите в по голямата си част приемат Русия за близка страна е проверимо. Има десетки социологически проучвания/и чужди/ и те са категорични !
цитирай
14. aboychev - ПОЗДРАВЯВАМ nkf
21.09.2014 13:40
ЗА ДОСТОЙНИЯ ОТГОВОР
МАКАР ДА СЧИТАМ, ЧЕ
МЕРЗАВЕЦ КАТО vencivaleri1951
Е ИЗЛИШНО ДА БЪДЕ КОМЕНТИРАН
РУСКИЯТ ЛАКЕЙ СИ Е РУСКИ ЛАКЕЙ
И НИКОГА ПАТРИОТ
ИДИОТИ КАТО НЕГО СА СЕ
КЛЕЛИ ВЪВ ВЯРНОСТ НА КПСС И БКП, А НЕ
НА БЪЛГАРИЯ.
ТЕ КОИТО ОБВИНЯВАТПОКОЛЕНИЕТО СЛЕД 10.10, ЧЕ НЕ СА СЛУЖИЛИ ВОЙНИЦИ
ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЛУЖАТ НА ТЕЗИ,
ЗА КОИТО СА СЕ КЛЕЛИ.
НЕ СЕ ГНУСЕТЕ ДА ОБЩУВАТЕ С КАКИВА
цитирай
15. vencivaleri1951 - Ооо "свещена простота"...лустраторска:)))
21.09.2014 14:35
Драги, ти си лустриран да мислиш...
Иван Костов продал/подарил срещу нещо е точната дума/" Нефтохим" на руснаците.
На теб ри бургазлията да обяснявам, че Лук ойл е джойн венчър на руснаци и американци. Те купиха по подобие на Хордоковски нашата рафинерия за да могат да изнасят без сборове петрол от Русия. Алгаперов пак по подобие на Хордорковски бе подготвил да джироса акциите на американските си партньори, но се оказа по разумен и се подчини на Крамъл. Както и Абрамович между впрочем. Така, че продажбата на рафинерията имаше тогава съвсем различна переспектива и Костов направи всичко възможно да навреди на Русия. Просто не стана. Така, че не мрази рафинерията , в нея твоите/янките/ имат блокираща квота. Костов продаде /подари/ 5 сериозни структури. Рафинерията/обясних за нея/, Първият джиесем оператор/ на търсен в Русия за престъпления , а и половин Европа. Чорни/, Американскаата ТЕЦ Марица, Бул Банк, Софийска вода. Това са структури които и до днес ни "разказват играта" . Толкова за реския човек Костов!

И един съвет... безплатен. Преди да напишеш нещо не е лошо да прочетеш малко по фактите които коментираш. Бъди здрав и се лекувай отзлобата си. Последното съвсем сериозно
цитирай
16. freeoldmen - aboychev
21.09.2014 15:29
И ти ли, мъжки, не си ходил войник?
Май е време да въведем sedia stercoraria и в блог.бг, та да знаем кой е мъж...
цитирай
17. turb04 - Абе, мама ви да еба съветска! Пак ...
21.09.2014 15:31
Абе, мама ви да еба съветска!
Пак ще ви попитам - като не ви харесва тук и величаете Русия, защо не си биете камшиците там и да си живеете в "обетованата" земя?!
Колко тъп и нечел трябва да си, за да твърдиш, че Русия е водила освободителна война с Турция в името на България?!
А Кавказкият фронт какво е?! Освобождаване на някакви други българи ли?!
А защо Русия прекратява отношенията си с България след Съединението и обявяването на независимостта?!
А кой разпалва Междусъюзническата война?!
Или просто и вие сте на същата хранилка, на която е Волен и подобни нему "родолюбци"?!
Или сте платени, или сте безумно неграмотни и тъпи!
Ако не знаете - партията на Волен бе създадена точно с парите на Лукойл, за да има Русия пета колона след приемането ни в ЕС!
Тъпанари и олигофрени с два грама мозък, без никакво съзнание за българското непрекъснато се бият в гърдите за родолюбие, но иначе работят за една империя!
цитирай
18. aboychev - СВОБОДЕН СТАР ТЪПАКО
21.09.2014 16:03
ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ
АЗ СЪМ ХОДИЛ ВОЙНИК
НО НЕ СЪМ БИЛ НА РУСКА СЛУЖБА,
НИТО ТОГАВА НИКО СЕГА.
НО ВИЕ ФАТМАК ПЮТЬОВЦИ
НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙТЕ ЧЕ СТЕ СТАНАЛИ МЪЖЕ
КАТО СЕ БИЛИ ШАПКАРИ,
БЯХТЕ СИ ОБИКНОВЕНИ ПРОСЪВЕТСКИ ДЕБИЛИ
ТАКИВА СТЕ СИ И СЕГА
цитирай
19. nkf - vencivaleri1951, всичко това, ...
21.09.2014 16:08
vencivaleri1951, всичко това, което си надраскал в двата си последни коментара е просто едно безумие, примесено с допълнително количество лъжи и непознаване на фактите. Наистина чудя се какъв е процента лъжа и какъв е процента невежество. Повече от очевидно е, че ни Раковски си чел, ни някой друг от възрожденците ни. Щото, ако беше чел, щеше да знаеш, че у Раковски и Левски не само няма "разочарование, че русията ви не ни била освободила", ами те в писанията си проклинат мига, в който изобщо руски крак е стъпил на българска земя. Да ти казвам ли кой виден русофил, стига до там, та да каже по адрес на руснаците: " Не ви искам ни меда, ни жилото". Явно руснаците ви са станали отвратителни дори в очите на тези български русофили, които вс епак са запазили някаква почтененост. Както и да е, нямам намерение да те ограмотявам. Всеки при добро желание може да прочете какво са мислили за русия българските възрожденци и да с еубеди, че ти просто лъжеш най-безсрамно. За сидеров няма какво повече да кажа, освен да повторя, че е една заплатена руска курва и нищо повече. Ако имахме държава, тоя пигмей досега щеше да е в затвора с ефективна присъда за престъпления по глава първа от НК (заедно с първанов, станишев, и организираната престъпна група "орешарски"). За това, доколко Българите приемат русия за "близка страна" говори факта, че: Българите избраха ЕС, а не евразия, пътуват, работят, учат и живеят в Берлин, Париж, Хага, Лондон, Бостън, Чикаго..., а не в масква или питер. Знам, че е болезнена истината, че освен измиращия електорат на "Б"СП никой друг в България не е го е еня за русията ви. И фактите от живота, посочени съвсем накратко от мен са истинската социология. Останалите ти ирелевантни глупости пък, изобщо не намирам смисъл да коментирам. Сега, очевидно за "ЛУК ОИЛ" си нямаш и грам представа и пишеш пълни дивотии. Бил той, видители - руско-американско съдружие хехехехе.
цитирай
20. batogo - !!!:))) Стари, зависими човече...
21.09.2014 16:10
Служил съм три години, затова не ми говори глупости. Но, за разлика от теб, мен казармата не ме пречупи и не ме направи мекотело...
цитирай
21. nkf - http://www. fundinguniverse. ...
21.09.2014 16:11
http://www.fundinguniverse.com/company-histories/oao-lukoil-history/ чети тука - има достатъчно факти за компанията и за собствеността й - чисто руска компания с тук - там някой западен държател на нищожен процент акции. Познай кой е основния акционер. Сега да не ми искочиш с популярната русофилска песньовка, че "ЛУК ОЙЛ" е на ротшилдови :)?
цитирай
22. nkf - ЗА ДОСТОЙНИЯ ОТГОВОР МАКАР ДА ...
21.09.2014 16:18
aboychev написа:
ЗА ДОСТОЙНИЯ ОТГОВОР
МАКАР ДА СЧИТАМ, ЧЕ
МЕРЗАВЕЦ КАТО vencivaleri1951
Е ИЗЛИШНО ДА БЪДЕ КОМЕНТИРАН
РУСКИЯТ ЛАКЕЙ СИ Е РУСКИ ЛАКЕЙ
И НИКОГА ПАТРИОТ
ИДИОТИ КАТО НЕГО СА СЕ
КЛЕЛИ ВЪВ ВЯРНОСТ НА КПСС И БКП, А НЕ
НА БЪЛГАРИЯ.
ТЕ КОИТО ОБВИНЯВАТПОКОЛЕНИЕТО СЛЕД 10.10, ЧЕ НЕ СА СЛУЖИЛИ ВОЙНИЦИ
ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЛУЖАТ НА ТЕЗИ,
ЗА КОИТО СА СЕ КЛЕЛИ.
НЕ СЕ ГНУСЕТЕ ДА ОБЩУВАТЕ С КАКИВА

Благодаря, прав си, че не си струва да с екоментират такива като 1951, и аз рядко влизам в диалог с него, въпреки, че не е хигиенично. Този път обаче лъжите и наглостта бяха в такова количество, че нямаше как да не се отвърне. Всъщност червените българоезични руснаци трябв ада поставят на място овреме.
цитирай
23. freeoldmen - aboychev, batogo,
21.09.2014 16:47
След като успешно минахте sedia stercoraria, можем да се върнем на темата.
Или няма какво да кажете, освен първосигнална омраза към Русия, стигаща до такива висоти, че и старобългарският език ви се струва прекалено руски?
цитирай
24. aboychev - ВИЖ ТЪПАКО
21.09.2014 17:12
РУСКИ ЕЗИК НЕ СЪЩЕСТВУВА
ОСВЕН В ГЛАВИТЕ НА ТЪПИТЕ МОСКАЛИ И ТЕХНИТЕ БЕЗРОДНИ ВЪЗПИТАНИЦИ,
НЕ СЪЩЕСТВУВА И РУСКА НАЦИЯ,
СЪЩЕСТВУВАТ ЕДИНСТВЕНО НАРОДНОСТИ В "РУСКАТА" ФЕДЕРАЦИЯ
ЗНАЧИТЕЛНА ЧАСТ ОТ ТЕЗИ НАРОДНОСТИ СА БЪЛГАРСКИ
И КОГАТО ТЪПАКО ПРИПИСВАШ НЯКАКВА
"ПЪРВОСИГНАЛНА" "ОМРАЗА" КЪМ "РУСИЯ"
ТРЯБВА ДА ТИ КАЖА ЯСНО
МРАЗЯ ЕДИНСТВЕНО И САМО ЛЪЖАТА, ЛЪЖЦИТЕ И ТЪПАЦИТЕ КОИТО ГИ СЛЕДВАТ
"РУСИЯ" НЯМА МЯСТО ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ В БЪДЕЩИЯ СВЯТ
НЕ ПОРАДИ НЯКАКВА "ОМРАЗА", А ПОРАДИ ТОВА ЧЕ Е ВРЕДНА
ЗА ВСИЧКИ ВЛАДЯНИ ОТ НЕЯ НАРОДИ,
НА ПЪРВО МЯСТО БЪЛГАРСКИТЕ НАРОДИ
УКРАЙНА Е САМО ПЪРВАТА ТРЪГНАЛА ПО ПЪТЯ НА СВОБОДАТА СИ
И ТЯ ЩЕ ДАВА ЖЕРТВИ, КАКТО ДАВАХМЕ И НИЕ,
И НЕЙНОТО ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ БЪДЕ ПРЕКЪРШВАНО,
КАКТО БЕШЕ ПРЕКЪРШЕНО И НАШЕРО
И ТЯ ТРУДНО ЩЕ СЕ ИЗПРАВЯ,
КАКТО И НИЕ ТРУДНО СЕ ИЗПРАВЯМЕ.
НО ВИЕ РУСКИТЕ УРОДИ,
БАВНО, ТРУДНО И МЪЧИТЕЛНО
ЩЕ БЪДЕТЕ ОТХВЪРЛЯНИ ОТ ВСИЧКИ -
ВЕРОЯТНО С ЦЕНАТА НА МНОГО ЖЕРТВИ,
ЗАЩОТО ВЕЧЕ Е БЕЗПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ
ВИЕ УРОДИТЕ НЕ ПОДЛЕЖИТЕ НА ЦИВИЛИЗОВАНЕ,
ЖИВЯХТЕ КАТО МЕРЗАВЦИ,
ПОДВИЗАВАТЕ СЕ КАТО МЕРЗАВЦИ,
ЩЕ СИ ИЗМРЕТЕ МЕРЗАВЦИ,
А СВЕТЪТ ДЪЛГО ЩЕ СЕ ПОЧИСТВА
И ПРЕЧИСТВА ОТ
"ПРАВОСЛАВНАТА" ВИ (НАПОСЛЕДЪК) МЕРЗОСТ
УРОДИ КАТО ВАШИЯТ ПУТИН НЯМАТ МЯСТО В ЖИВОТА НА НАРОДИТЕ
цитирай
25. freeoldmen - 24. aboychev
21.09.2014 17:39
Я, май пак стигнахме до "майната му на православието".
Дерзай, ще има кой да те оцени...

цитирай
26. aboychev - НЕ МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО
21.09.2014 18:06
МАЙНАТА ВИ НА ВАС "ПРАВОСЛАВНИТЕ" АТЕИСТ КОМУНИСТИ,
КОИТО НАПОСЛЕДЪК СТАРАТЕЛНО СЕ ЗАМАСКИРВАТЕ КАТО ПРАВОСЛАВНИ
МАЙНАТА МУ НА "ПРАВОСЛАВНИЯТ" ПУТИН,
МАЙНАТА ВИ НА "ПРАВОСЛАВНИТЕ" ЧЕРВЕНИ УРОДИ
цитирай
27. larryone - Правеше впечатление на разумен ...
21.09.2014 18:09
freeoldmen написа:
Правеше впечатление на разумен мъж, ама чак да не знаеш, какъв език е църковнославянския... хайде, виж тези снимки, ако не знаеш какви са, потърси информация:

http://www.skat.bg/private/images/news/6029.jpg


Сигурно и войник не си ходил, ама ще те светна, че следващото знаме е бойният флаг на Българската армия:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3e/War_flag_of_Bulgaria.svg/768px-War_flag_of_Bulgaria.svg.png



Знам откъде идва и на кои знамена е пишело "с нами бог", не ме подценявай. Снимката на плаката която имам предвид, е от митинга на АТАКА и представлява физиономията на Волен Сидеров, номера на бюлетината им и лозунга "с нами бог". Какво патриотично, старобългарско и църковнославянско има в това?
цитирай
28. анонимен - Бре, че злоба се е изляла тук. Сиг...
21.09.2014 18:16
Бре, че злоба се е изляла тук .Сигурно рейтинга на Сидеров сериозно се е покачил.Няма да коментирам и опровергавам абсурдните лъжи които се изнасят не само от поста а и от явно платените коментари .Разбирам ,че се разчита на невежеството разпространявано в непрекъснато променяното ни и хаотично образование щом ,,С нами Бог"се обевява за написано на чужд език а не на нашия собствен запазен от църкваа ни непроменен.Признавам ,че възможностите ми да чета тъпотии никога не са били големи и за това не направих кариера някога когато точно такива партийни платени пропагандатори правеха кариери повтаряйки до втръсване на всички спуснатите им директиви и тн партийни творения.Сега разбира се пак са слуги но на новите си презокеански господари но това е друга тема Едно обаче просто ми се закачи на погледа със своята абсурдност без да твърдя ,че не ще се намерят и по-абсурдни лъжи.Става въпрос за това ,че Сталин навремето искал да даде на Турция част от България.Историческата истина разбира се е точно обратната Дори няма да се спирам на елементарния довод ,че Сталин никога не би харизал на Турция част от България след като е планирал да остане в неговата сфера на влияние и това е било договорено по време на тристранните преговори .В действителност Гешев посредством своето добро разузнаване в Турция научава за плана за нахлуване и окупирането на Южна България .Не е било проблем за този добър стратег да подхвърли тази информаци на известните му съветски агенти в България и светкавично Сталин е информиран за тези планове.Реакцията му не закъснява и турски мераци са попарени навреме .Русия винаги е била тази която стоейки зад България ни е пазила от Турция и това е пречина за бясната омраза на всичко турчеещо се против нея.Разбира се са съществували периоди когато поради политически причини както в днешни дни сме били поставени в различни групировки и отношенията ни, поне политически, са се обтягали но това изобщо не значи, че българи и руснаци не са се разбирали прекрасно.
цитирай
29. theeconomist - Лари, с огромно съжаление те информирам, че
21.09.2014 18:16
щом спокойно седят в блога ти с коментари псуващи нискочели типове, повече блога ти не представлява интерес за мен, драги съученико.
А истината е,че най силно джафкат страхливите палета.
цитирай
30. monarh1991 - Защо слагате
21.09.2014 18:35
Защо слагате руснаците под общ знаменател ? Аз например не харесвам политиката на САЩ, но уважавам американци като Стивън Кинг и Оливър Стоун. Плюят руснаците за комунизма, но си затварят очите за това, че болшевишката революция беше финансирана от Запада и че главните жертви на комунизъма са тъкмо руснаците.
цитирай
31. getmans1 - Моето скромно мнение и огромния бяс който ме обзема.
21.09.2014 19:11
Сидеров,

“ПОДПИСКА ЩЯЛ ДА СЪБИРА ПРОТИВ БАЗИТЕ НА НАТО В БЪЛГАРИЯ А ТРЪГНАЛ ДА ПРЕВЗЕМА ПАРЛАМЕНТА С ОРКЕСТЪРА И ХОРА НА ...Н/к/ВД !

ЩЕ РЕЧЕ НЯКОЙ, КАКВО ТОЛКОВА?
МУЗИКА, ИЗКУСТВО, ДА АМА,НЕ СЛЕД КАТО СИ ЗНАЕМ ЧОВЕКА А И ПАРТИЯТА МУ, И МЕРАЦИТЕ МУ.

А, И ДРУГО ЗНАЕМ, ВАЖНО ЗА СЛУЧАЯ:
СЛЕД УНИФОРМЕНА МУЗИКА ОБИКНОВЕНО УНИФОРМИ МАРШИРУВАТ.“
/ това е моят пост за кампанията на Атака /

Огромен БЯС ме обзема като чуя КОЙ и КОИ са се „нагърбили“ да защитават православието!

freeoldmen - Какво става с „Църковно-славянския език“ или признаваш че в Русия се говори на език произлязъл от Старобългарския?
Добро признание!


цитирай
32. анонимен - думите са просто излишни....
21.09.2014 19:29
що за дебат е това ....
едните лъжат, другите манипулират,
а трети ...ругаят хамалски ...
Най големите комплексари събрани
накуп . ..
Жалък опит за теб , авторе .....
цитирай
33. freeoldmen - 31. getmans1
21.09.2014 19:51
Какво има да признавам, бе, мен, нали го твърдя през цялото време!?

Между другото, не си минал през sedia stercoraria, така че недей да говориш за униформени...
цитирай
34. haralanov - Ако не беше Русия...
21.09.2014 19:58
Ако не беше Русия,Северна Добруджа щеше да бъде Българска,но Русия я даде на Румъния!Ако не беше Москва,нямаше да има македонска националност,ако не беше Москва,Беломорска Тракия щеше да бъде в България,на руснаците я дадоха на Гърция,ако беше останало на Русия,нямаше да има Съединение!
цитирай
35. turb04 - Економиста, ти нали си високочел и ...
21.09.2014 21:08
Економиста, ти нали си високочел и много смел? Да си направим една срещичка, че да те видя какъв си мъж?
цитирай
36. getmans1 - freeoldmen - твърде елементарен начин си избрал да спазваш добрия тон, поне в този блог.
21.09.2014 21:19
Защо всички трябва да разберат че си се накълвал с лафове като петел с calidum mayris?

За твое сведение съм служил там където мамини синчета не виреят а случайно попадналите или стават мъже или излизат на „левия“ бряг.

Моля те, от уважение към домакина не показвай простащината си, дори скрита зад литинския.
цитирай
37. larryone - щом спокойно седят в блога ти с ко...
22.09.2014 05:00
theeconomist написа:
щом спокойно седят в блога ти с коментари псуващи нискочели типове, повече блога ти не представлява интерес за мен, драги съученико.
А истината е,че най силно джафкат страхливите палета.


здрасти икономисте, както знаеш никога не съм трил мнение. Човек може да е съгласен с мен, да ме псува или да пише всякакви глупости и това си е негово право. Всеки сам да отговаря за действията си е основен принцип на демокрацията. Поздрави!
цитирай
38. larryone - Защо слагате руснаците под общ з...
22.09.2014 05:06
monarh1991 написа:
Защо слагате руснаците под общ знаменател ? Аз например не харесвам политиката на САЩ, но уважавам американци като Стивън Кинг и Оливър Стоун. Плюят руснаците за комунизма, но си затварят очите за това, че болшевишката революция беше финансирана от Запада и че главните жертви на комунизъма са тъкмо руснаците.


Здравейте, аз съм голям любител на руската литература, харесвам и чета непрекъснато техни автори и това, че не одобрявам политиката им не променя този факт. Просто тези, които ги управляват в момента са крайно агресивни и неадекватни на съвременните реалности.
цитирай
39. larryone - И защо така анонимно?
22.09.2014 05:08
[quote=анонимен]

И защо така анонимно?

цитирай
40. merlin68 - С нами Бог, разумейте, языцы, и п...
22.09.2014 09:03
С нами Бог,
разумейте, языцы, и покаряйтеся: Яко с нами Бог.
Услышите до последних земли: Яко с нами Бог.
Могущии, покаряйтеся: Яко с нами Бог.

Я виж ти, те според автора на тази недоумица, дедите ни говорели руски език:)

"Не би било зле, Сидеров да си припомни действията на на Русия по време на Цариградската конференция, Съединението и последвалите го събития, както и ролята на Русия за избухване на Междусъюзническата война."

Ти Лари, припомнил ли си си тези действия? - Очевидно не си, ако беше, щеше да си траеш. Или ти Лари знаеш, че чичо Сам ни е освободил от турско:)
цитирай
41. larryone - С нами Бог, разумейте, языцы, и п...
22.09.2014 17:06
merlin68 написа:
С нами Бог,
разумейте, языцы, и покаряйтеся: Яко с нами Бог.
Услышите до последних земли: Яко с нами Бог.
Могущии, покаряйтеся: Яко с нами Бог.

Я виж ти, те според автора на тази недоумица, дедите ни говорели руски език:)

"Не би било зле, Сидеров да си припомни действията на на Русия по време на Цариградската конференция, Съединението и последвалите го събития, както и ролята на Русия за избухване на Междусъюзническата война."

Ти Лари, припомнил ли си си тези действия? - Очевидно не си, ако беше, щеше да си траеш. Или ти Лари знаеш, че чичо Сам ни е освободил от турско:)


Стига с това - "и вие си биете негрите". Какво общо имат точно американците с освобождението, не ми е ясно. Или те са универсален враг?
цитирай
42. zaw12929 - ние изхвърлихме с мръсната вода и ...
07.10.2014 06:04
ние изхвърлихме с мръсната вода и бебето САМО ТЕЗИ ДУМИ СА ДОСТАТЪЧНИ, ДА РАЗБЕРЕТЕ ВИЕ, ЧЕ ТОЙ ПРИЗНАВА И ХУБАВОТО, НО И ЛОШОТО НА СОЦИЯЛИЗМА И НА РУСИЯ, А ВИЕ ВИЖДАТЕ САМО ЗЛОТО- НЯМА ТАКЪВ ВАРИАНТ... И ВЪВ ВАС ИМА И ДОБРОТА И ЗЛИНА...
ОСТАВЕТЕ СИДЕРОВ- ДЕМПКРАЦИЯТА ГО ИЗИСКВА ДА СМЕ РАЗЛИЧНИ - АЗ ДА ИЗБРОЯ ЛИ ЗЛИНИТЕ НА ВАШИТЕ КУМИРИ- ХИЛЕДОКРАТНО ПО ГОЛЕМИ
ТОВА Е СВЕТЪТ И ОСТАВА УМЕНИЕТО НИ ДА ВЗИМАМЕ ДОБРОТО ОТ СВЕТА ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ...
СТИГА СТЕ НИ НАСТРОЙВАЛИ СРЕЩУ РУСИЯ С ФАКТИ, КОИТО НЕ РАЗБИРАТЕ... ЗАЩО НЕ ПОСОЧИТЕ, ЧЕ НЕ РУСИЯ, А ЗАПАДА НА БЕРЛИНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ УНИЩОЖИ САНСТЕФАНСКА БЪЛГАРИЯ КАТО ТЕРИТОТИЯ И ОТ ВСИЧКИТЕ 7.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ- 7 МИЛИОНА ОСТАНАХА ИЗВЪН ОСВОБОДЕНИТЕ НИ ИСКОННИ ЗЕМИ И ТО СЕ НАРИЧА БЕРЛИНСКИ КОНГРЕС, ПО КЪСНО БЕШЕ ОТНЕТА ОЩЕ 1/3 ОТ ТЕРИТОРИЯТА НИ И ИЗЛАЗА НА БЕЛОМОРИЕТО
ДНЕС ЗАПАДА НИ ПРЕВЪРНА В КОЛОНИЯ, А ПЛАТЕНИ ГЛУПАЦИ НИ НАСТРОЙВАТ СРЕЩУ РУСИЯ, ЗА ДА НЕ ВИЖДАМЕ КАКВО В МОМЕНТА НИ ОТНЕМАТ ЗА ДА СМЕ МАЙ БЕДНИ И УМИРАЩИ1
НЕ МИСЛЕТЕ СРЕЩУ РУСИЯ, А ЗА БЪЛГАРИЯ!
цитирай
43. zaw12929 - Сидеров изтрещя напълно. Ако ...
07.10.2014 06:07
tutankhamon661 написа:

Сидеров изтрещя напълно. Ако знаеше колко привърженици изгуби заради целувките си с путинофили и турци, едва ли щеше да се хаби за предизборна кампания.

Сега вече става само за присмех.

СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ: БОТЕВ ГО Е КАЗАЛ И СИДЕРОВ ГОВОРИ ИСТИНИ, ЕДНИ НЕ РАЗБИРАТ, ДРУГИ СЕ СТРАХУВАТ И ГО ОБЯВЯВАТ ЗА ЛЪГ, А ВИЕ ОТ КОИ СТЕ САМИ СУ ПРЕЦЕНЕТЕ!


цитирай
44. larryone - ние изхвърлихме с мръсната вода и ...
07.10.2014 07:36
zaw12929 написа:
ние изхвърлихме с мръсната вода и бебето САМО ТЕЗИ ДУМИ СА ДОСТАТЪЧНИ, ДА РАЗБЕРЕТЕ ВИЕ, ЧЕ ТОЙ ПРИЗНАВА И ХУБАВОТО, НО И ЛОШОТО НА СОЦИЯЛИЗМА И НА РУСИЯ, А ВИЕ ВИЖДАТЕ САМО ЗЛОТО- НЯМА ТАКЪВ ВАРИАНТ... И ВЪВ ВАС ИМА И ДОБРОТА И ЗЛИНА...
ОСТАВЕТЕ СИДЕРОВ- ДЕМПКРАЦИЯТА ГО ИЗИСКВА ДА СМЕ РАЗЛИЧНИ - АЗ ДА ИЗБРОЯ ЛИ ЗЛИНИТЕ НА ВАШИТЕ КУМИРИ- ХИЛЕДОКРАТНО ПО ГОЛЕМИ
ТОВА Е СВЕТЪТ И ОСТАВА УМЕНИЕТО НИ ДА ВЗИМАМЕ ДОБРОТО ОТ СВЕТА ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ...
СТИГА СТЕ НИ НАСТРОЙВАЛИ СРЕЩУ РУСИЯ С ФАКТИ, КОИТО НЕ РАЗБИРАТЕ... ЗАЩО НЕ ПОСОЧИТЕ, ЧЕ НЕ РУСИЯ, А ЗАПАДА НА БЕРЛИНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ УНИЩОЖИ САНСТЕФАНСКА БЪЛГАРИЯ КАТО ТЕРИТОТИЯ И ОТ ВСИЧКИТЕ 7.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ- 7 МИЛИОНА ОСТАНАХА ИЗВЪН ОСВОБОДЕНИТЕ НИ ИСКОННИ ЗЕМИ И ТО СЕ НАРИЧА БЕРЛИНСКИ КОНГРЕС, ПО КЪСНО БЕШЕ ОТНЕТА ОЩЕ 1/3 ОТ ТЕРИТОРИЯТА НИ И ИЗЛАЗА НА БЕЛОМОРИЕТО
ДНЕС ЗАПАДА НИ ПРЕВЪРНА В КОЛОНИЯ, А ПЛАТЕНИ ГЛУПАЦИ НИ НАСТРОЙВАТ СРЕЩУ РУСИЯ, ЗА ДА НЕ ВИЖДАМЕ КАКВО В МОМЕНТА НИ ОТНЕМАТ ЗА ДА СМЕ МАЙ БЕДНИ И УМИРАЩИ1
НЕ МИСЛЕТЕ СРЕЩУ РУСИЯ, А ЗА БЪЛГАРИЯ!


Смисълът на изложеното от мен, беше точно принципната безпринципност на "националиста" Сидеров. Целта ми не беше да пиша есе на тема " Великите сили и ролята им след Освобождението в България". Съжалявам, че нещо толкова елементално ви убягва.
P.S. Бих ви пожелал - колкото аз съм платен, толкова вие да стеинтелигентен, но виждам, че съм закъснял - непоправимото вече се е случило.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: larryone
Категория: Политика
Прочетен: 403816
Постинги: 176
Коментари: 727
Гласове: 630
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031